Sommercamp foregår i uke 27, 28 og 29. Det er mulig å melde seg på for én uke, med tre kjekke og aktive dager tirsdag, onsdag og torsdag. Oppmøte på parkeringsplassen mellom Slettebø idrettshall og fotballbanen kl 10:00, avslutning samme sted kl 14:00.

Antall plasser er begrenset til 20 barn pr uke. Førstemann til mølla!

På Sommercamp vil du oppleve ulike aktiviteter ute i det fri i Museumshagen på Slettebø og området rundt. Vi rigger til med ulike kreative og fysiske aktiviteter. Det blir mye lek med vann, som vannsklie og vannspredere, så badetøy og håndkle må tas med i sekken hver dag.

Sommercamp koster kr. 500,- pr uke for tre dager med aktivitet.

Påmelding her.

Barn som leger i en hengekøye

Påmelding

Sommercamp er for barn bosatt i Eigersund kommune og som våren 2023 går i 1, 2, 3, eller 4. trinn. Påmelding via skjema på Eigersund kommune sine hjemmesider, under «jobb og selvbetjening», «skjema og søknadssenter», og deretter «kultur og idrett». Det koster kr. 500,- pr barn pr uke (tre dager med aktivitet).

Sommercampen har aktiviteter i tre uker sommeren 2023; uke 27, 28 og 29. Aktivitetene foregår på tirsdager, onsdager og torsdager, fra kl. 10:00 til kl. 14:00. Det er anledning til å melde seg på én av de tre ukene, og barnet skal da delta alle tre dager den aktuelle uka. De påmeldte vil motta brev med bekreftelse. Det er som nevnt begrensede plasser som fylles opp etter hvert som påmeldingsskjemaene registreres.

Opplegg

Aktivitetene veksler mellom å være kreative, fysiske (men ikke veldig krevende) og morsomme. Vi rigger til med ulike vannelementer; plaskebassenger, vannspredere og vannsklie. Vi skal også lage noe fint, som kan tas med hjem som et minne. Området byr på mange kjekke muligheter som vi kommer til å benytte oss av: Museumshagen, idrettshallen, hengekøya og fotballbanen.

Spesielle behov

Du må gi beskjed dersom barnet ditt bruker medisin eller lider av en sykdom det må tas hensyn til. Dersom det er behov for ekstra assistanse, er foresatte ansvarlig for at barnet har med seg egen assistent. Gi beskjed om dette ved påmelding.

Verdisaker

Barnet må selv ta ansvar for eventuelle verdisaker, som mobiltelefon. Det er ikke forbud mot telefoner, men det oppfordres på det sterkeste til at disse ikke stjeler oppmerksomhet fra opplevelsene som Sommercampen gir.

Aviser og sosiale medier

Kanskje avisen ønsker å skrive om oss, eller at Eigersund kommune selv ønsker å vise kjekke bilder i sine sosiale medier. Kryss av i påmeldigsskjemaet for om dette tillates eller ei.

Alltid i sekken

Pakk i ryggsekk, ikke i bærepose! Badetøy og håndkle må alltid være med. Husk også matpakke og godt med drikke. Vi griller hver dag, men en god matpakke i sekken er lurt å ha med uansett. Ikke snop, chips eller brus, da dette kan være kime til voldsomt fokus og misunnelse… Ha alltid med litt ekstra klær, sjekk værmeldingen dag for dag. Godt fottøy tilpasset hopp og sprett.

Sikkerhet

Minimum seks ledere og assistenter vil være til stede ved alle aktivitetsdagene. Vi vil alltid ha med minst én bil som er tilgjengelig dersom et barn av ulike årsaker må kjøres hjem. Ledere vil til enhver tid ha med seg kontaktinformasjon til foresatte.

Spørsmål?

Ta kontakt med Inghild Vanglo for eventuelle spørsmål: 474 52 073.

Påmelding her.