Slettebø stengt

Arrangørene Tour of Norway starter med å sette opp målområdet på Slettebø like i nærheten av innkjørselen til Bakkebø om morgenen. Veien blir dermed sperret her fra klokka 09:00 til etter at løpet er ferdig cirka klokka 18:30.

Vi anbefaler alle som skal opp på Slettebø for folkefesten, målgangen og barnerittet til å gå eller sykle. Sykkelstien langs Slettebø er åpen. Bruk egnede parkeringsplasser på Lagård eller andre steder.

Tengesdalsveien til Slettebø

Syklistene skal kjøre to runder i vår lokale løype i Eigersund. Veiene vil være stengt mens rytterne passerer. Det er en bil foran første syklist som stenger veien, og en bil bak siste syklist som åpner opp igjen. En må derfor kunne påregne ventetid på veiene hvor løypa går, spesielt om en kjører mot syklistene. Hvor lang ventetiden er om en treffer på syklistene, vil avhenge etter hvor spredt syklistene kommer. Dette gjelder mellom klokka 16:00 og klokka 18:00

Parkering mellom Lagård og Bakkebø

Utrykningskjøretøyer trenger tilgang til område på Bakkebø når veien på Slettebø er stengt, så derfor vil veien mellom Lagård og Bakkebø ha parkering forbudt denne dagen. Dette gjelder Egebakken og Holandveien. Publikum til målområdet og deltakere til Tour of Norway for kids anbefales å komme til fots eller på sykkel. Eventuelt parkere på egnet sted på Lagård og spasere derfra.

Relaterte lenker

Løypekart fra Tour of Norway