I Eigersund jobber vi med Livsglede for eldre for at alle skal få leve livet, livet ut. Dette gjør vi ikke bare for de eldre, men sammen med de eldre. Derfor var plassen utenfor sykehuset også full av dansere, frivillige og ikke minst alle barna som også gledet seg over dyrene som var på utstilling.

Arkeologi på nye veier kom med gode historier, Dalane friluftsråd serverte litervis med bålkaffe og kjøkkenet på Lagård sponset god mat. Et godt samarbeid i Eigersund til glede for mange. Tross høstvær var dette et arrangement som frister til gjentagelse.

Takkes de som takkes bør

For å få et prosjekt som dette i havn er det mange avdelinger og frivillige som må i sving. Vi kan kjapt nevne Lagård bo- og servicesenter, 3ABC, 2 vest Kjøkken, driftsoperatørene i eigersund, SUS, Dalane friluftsråd, Sigmund Rodvelt, Arkeologi på nye veier, Bru gard, Felleskjøpet, Bøgh Hafsø. Sumre bigård, Løyning gård, Roald og Kristian Åvendal, Grøne Bråden og  raketten barnehager, Dalane videregående skoler og våre barne- og ungdomsskoler, Kjerjaneset bo- og servicesenter, Miljøtjenesten i Eigersund og ikke minst Seniordanserne. Skulle vi ha glemt noen her, så ta kontakt.

Relaterte lenker

LivsgledeForEldre.no

Høstmarked der det lages kaffe på bål av ansatte i Dalane Friluftsråd

Utstilling av gamle biler forran aktivitetene på Hastmarken

Mange eldre, ansatte og barn samlet for

kjetil har fått lapskaus og smiler

Kuer og sauer er utstilt som en del av høstmarkedet