Dalane sykleklubb, Egersund orienteringsklubb og Sykkelbyen Egersund inviterer til sykkelorientering lørdag 8. september. Arrangementet er en lagaktivitet hvor lagene må bestå av minst tre personer. På hvert lag må det være en voksen, såfremt alle på laget ikke er over 13 år.

Arrangementet har start og mål på torget i Egersund. Fleksibel start (start når dere selv ønsker) mellom kl. 10:30 og 12:00. Lagene må være i mål seinest kl. 13:30. Trekning av premier skjer etter at siste lag er kommet i mål. Flotte premier!

For de aller minste har vi i år satt opp tre poster i umiddelbar nærhet til torget. Trehjulssyklister er velkomne til å ta runden! Det vil også være poster lengre ut fra sentrum, og noen kjekke utfordringer til de mest ivrige.

Gratis deltakelse.

Trehjulssykkel, tandemsykkel, el-sykkel, veltepetter – kom med den sykkelen du har og ønsker å bruke. Sykkelorientering foregår rundt i byens gater, og trafikkreglene må holdes. Deltakelse på eget ansvar.

Meld gjerne på laget ditt, så har vi en liten anelse på antall lag. Det er også mulig å delta uten å ha meldt seg på i forkant.