Du kan nå parkere sykkelen din i skjul for vær og vind, og vi anser det også som tryggere å parkere sykkelen i et parkeringshus enn ute på åpen gate. Enten du pendler til sentrum, er turist, skal på handletur, cafébesøk, på en av byens festivaler eller annet ærend i Egersund, er du hjertelig velkommen til å bruke sykkelparkeringshuset på Areneset.

For å få tilgang til sykkelparkeringshuset, send SMS til tlf. 2300 med kodeord SYKKEL EIGERSUND. Du blir da belastet med kr. 50,- på telefonabonnementet ditt, og får tilgang i én måned. Du får et svar på SMS med informasjon om telefonnummeret du ringer for å låse opp døren.

Sykkelparkeringshuset har tre vegger med perforering, som vil si at det er innsyn/utsyn. På den måten bedres tryggheten til brukere og sykler. Dette innebærer også at huset ikke er helt tett de dagene regnværet står vannrett mot bygget. Inni huset er det sykkelstativ til 20 sykler, fordelt på to etasjer. Forklaring på hvordan du bruker stativene står på innsiden av døren.

Vi håper du blir fornøyd med dette tilbudet, og benytter det når du skal til sentrum. Husk å låse sykkelen til stativet, også inne i sykkelparkeringshuset. Parkering skjer på eget ansvar.

Dersom du har spørsmål, ta kontakt med Sykkelbyen Egersund eller Eigersund parkering som drifter sykkelparkeringshuset.

Sykkelbyprosjektet er et samarbeidsprosjekt mellom Eigersund kommune, Rogaland fylkeskommune og Statens vegvesen. Finansiering er jevnt fordelt på disse tre partene. I tillegg er det ved dette sykkelparkeringshuset på Areneset tildelt midler fra Statens vegvesens tilskuddsordning for sykkeltiltak.