De 233 deltakerne fordelte seg på 17 bedrifter og 43 lag. I løpet av kampanjen ble 10 698 økter registrert. Den hyppigste aktivitetstypen var gåtur, etterfulgt av sykle og gå til/fra jobben.

Blant deltakerne i Eigersund var det mange med full pott (177 poeng). Ronald Alan E Velasco ble av Sykle til jobben kåret til nr. 1, med sin enorme tilbakelagte distanse og mange timer i aktivitet. I fylket klarte han en andre plass, og blant alle landets 43 670 deltakere kom han på en råsterk 9. plass! Det er vel verdt en oppmerksomhet, og han får en ryggsekk med hilsener fra Sykkelbyen.

Blant lagene i Eigersund var Kjøkkenet i Eigersund kommune på topp, tett fulgt av 2Vest. Lagene hadde henholdsvis første og fjerde plass i fylket og 8. og 63. plass i landet. Veldig bra! Begge lagene belønnes med gavekort på Mamas pizza.

Vi har intensjon om å være gratiskommune også neste år, og håper på vekst i deltakertallet også da. Har du noen du kan allerede nå begynne å motivere? Husk at all aktivitet kan registreres.

Sykkelbyen Egersund ønsker alle en god sommer!

God sommer