I september arrangeres verdensmesterskapet i sykkel i Bergen. Dette er et stort arrangement, som samler mange store idrettsutøvere og støtteapparat, i tillegg til mange publikummere. Arrangørene ønsker at arrangementet skal inspirere og motivere flest mulig her i landet. Applikasjonen «Sykle til VM» er et samarbeid med arrangør (Bergen 2017 AS), TV2 og Transportøkonomisk institutt, og gir deg mulighet til å jakte på poster, fullføre etapper, vinne flotte premier og sykle til VM.

Selve konkurransen fungerer som en jakt på poster av ulike farger. Når du har samlet én post av hver farge, har du fullført etappen. Hver uke er det en ny etappe, og du kan velge om du vil sykle langt eller kort for å finne postene. På hver av postene kan det skjule seg en premie, så det kan lønne seg å jakte på flest mulig poster i hver etappe.

Samarbeidspartene ønsker at kampanjen vil gi sykkelglede og bidra til å inspirere flere til å bruke sykkelen som et transportmiddel. På jakt etter poster kan du oppdage nye deler av nabolaget, i tillegg til at turen får et annet mål enn å sykle den faste runden.

Premier

Eksempler på premier er kinobilletter, sykkelbekledning, familiemiddag på restaurant, signerte VM-trøyer, abonnement hos TV2 Sumo, abonnement hos treningssentre med flere.

Hovedpremier

Last ned appen innen 8. mai! Når du ette punkt i snitt under kampanjen, er du med i trekningen av hovedpremiene, blant annet billetter til Sykkel-VM 2017, VIP-billetter til Tour de France, inkludert reise og opphold. Hovedpremiene trekkes under TV2 sine sendinger i VM-uken.

Banner for sykle til VM

Også for skolene

Skolene har også mulighet til å være med. Lærere for 5. klasse og oppover kan registrere sin klasse og aktiviteten klassen gjør. Her er det ikke bare sykling som gjelder, men all form for fysisk aktivitet. Den skolen i landet som har høyest andel elever som deltar vinner kr. 50 000,-. Trekningen vil skje den 21.september i TV2 sin VM-sending. Rektor, lærere og elever vil bli invitert til å komme i studio og motta premien.

Sykle til jobben i Eigersund kommune

Sykkelbyen Egersund spanderer deltakelsen i Sykle til jobben 2017. Her er det også mange spennende premier, og samler du sammen et lag på Sykle til jobben, kan laget vinne en tur til Lofoten sammen! I tillegg er det flere flotte premier som trekkes blant de som registrerer aktivitet ukentlig.All form for fysisk aktivitet kan registreres. Kveldsturen, dine 200 meter til jobb og sykkelturen på jakt etter poster i Sykle til VM-appen kan registreres!

Meld deg på Sykle til jobben her. Det er aldri for seint å melde seg på!

Mer informasjon om Sykle til VM finner du her, og applikasjonen kan lastes ned på AppStore og GooglePlay.

OG HUSK: Legg bort mobilen mens du sykler!