Bølgene slår inn mot Hellvik som om ingenting har skjedd. Trærne på Kontrari vaier i vinden. På Helleland synger fuglene. Det er sommer. Forhåpentligvis vil også snart lokalsamfunnet være tilbake til normalen.

Vi takker alle dere som har meldt seg som frivillige, som ringevenn eller på annet vis holdt motet i oss oppe. Takk til alle barn og unge som har tegnet regnbuer og hengt i vinduet, satt bamser i vinduet eller malt steiner med smilefjes og plassert rundt om i våre turløyper. Det utgjør en stor forskjell.

Takk til lærerne som med pågangsmot, kunnskap og god fantasi har guidet sine klasser fra avstand. Takk til elevene som tok dette så godt, ommøblerte i sin hverdag og jobbet videre. Her kunne vi ha delt ut mange gullmedaljer.

Det samme gjelder de ansatte i barnehagene og ikke minst barna. Det er hardt å holdes borte fra sine venner, men heldigvis er gjensynsgleden desto større når en møtes igjen.

Klarer vi å arrangere en flott 17.-maifest med strenge smittevernregler, skal vi jammen klare å komme oss gjennom resten av krisen også. Takk til alle som bidrog til feiringen, store og små.

Sammarbeid

Takk til ansatte som sto på da dagene ble lange og forandret. Takk til alle våre brukere, pasienter og pårørende som skjønte alvoret. Takk til dere som ga våre ansatte et smil i den travle hverdagen, og takk til dere som ikke kunne gjøre annet enn å holde ut.

Takk til alle arbeidsgivere som gjør det beste ut av krisen. Takk til alle som står på og gjør fellesskapet sterkere.

Egersund sentrum ligger der fortsatt. Gågata har like koselige lave trehus som før. Med fargerike butikker og hyggelig betjening. Takk til alle som gjør byen vår koselig. Takk til de som bruker den og støtter opp om vårt næringsliv. Fortsett med det.

En dag vil korona og covid-19 være noe vi ser tilbake på. Da vil Eigersund kommune invitere til folkefest. Store og små. Alle sammen. Når det blir vet vi ikke, men det er lov å glede seg allerede nå.