Samarbeidet «En kjede av fyr» er et uformelt samarbeid, men med en sterk entusiasme rundt hvert fyr. Spesielle anlegg, små ressurser, men med mye energi og avgjørende støtte fra Norsk kulturråd og Kystverket gjør denne innsatsen mulig.

Tea party på eigerøy fyr i regi av On the edgeBryan Mulvihill har holdt teselskap over hele verden siden 1993. Den kanadiske kunstneren samarbeider blant annet med lokale kunstnere, musikere og skribenter for å skape unike arrangementer der hovedmålet er å bringe folk sammen. Alle er invitert til å komme til kunstnerens Tea Manifestation, gjerne med egen tekopp. Mulvihill inviterer alle til å fortelle om historien bak koppen. På denne måten bidrar publikum til kunstnerens samling av «te-portretter» fra hele verden.

Mulvihill holder sitt første norske teselskap på Eigerøy fyr. Kunstneren har med seg helt fersk te fra en av de kjente teplantasjene i Kina, som han besøkte nylig. Etter å ha vært på Eigerøy reiser han videre nordover for å holde teselskap på Kvassheim fyr, Obrestad fyr og Kvitsøy fyr.

Det er fri entré på åpningsdagen. Alle er hjertelige velkommen!

Hva: World Tea Party / Teselskap av Bryan Mulvihill.
Hvor: Eigerøy fyr
Når: Lørdag 23. juni 13:00 - 15:00:

Relaterte lenker