Deltakelse til løpet er gratis og hovedpremien er en flott sykkel. I Tour of Norway for kids får alle premie. Før start får du utdelt en t-skjorte du kan ha på deg når du sykler. Når du kommer i mål så får du en premiepose med foskjellige overraskelser fra sponsorene våre.

Når alle er ferdige å sykle så har vi stor premieutdeling. Vi trekker ut en sykkel, sykkeltrøyer og hjelmer på alle stedene vi besøker. Det kan bli deg! I ekte Tour de France stil så blir det også trukket ut grønn spurttrøye, gul ledertrøye og prikkete bakketrøye blant deltakerne på hvert sted også i 2010. Det trekkes også ut sykkelhjelmer.

TV 2, en viktig samarbeidspartner

Sendingene fra ”Tour kids” under TV 2 sine Tour de France sendinger er meget verdifulle for prosjektet. Siden 2007 har TV-kanalen hatt et eget crew med fotograf og reporter som har fulgt hele juliturneen. TV-kanalen er meget fornøyd med satsingen på prosjektet, og er på plass igjen i 2010 med full satsing.

Lengde

Tour of Norway for kids - t-sjorte. Bilde fra tourkids.noKonkurransene er uhøytidelige og blir arrangert i smårunder/korte distanser på alle arrangementsstedene. Rundene er som regel i sentrumsområder, og overskrider sjelden 600 meter. Antall runder øker med alderen, og blir anonsert på hvert enkelt sted. Dette er noe ALLE kan være med på! Lek og moro er i fokus!

Aldersinndeling

Tour kids er et arrangement for barn opp til14 år. Vi har en egen klasse for de med trehjulssykler og størrehjul. Deltakerne i denne klassen er ikke med i trekningen av sykkelen, men får t-skjorte og deltakerpremier på lik linje med de andre.

Påmelding

Mer informasjon og påmelding finner du her.