• Tirsdag 21. februar. Stavtjørn alpinanlegg 10:00 - 15:00
  • Onsdag 22. februar. Mydland 10:00 - 15:00

Alder

Arrangementet er for alle barn og unge. Barn under 7 år kan delta i følge med foresatte eller eldre søsken.

Aktiviteter

Tirsdag 21. februar blir det Skikjøring i Stavtjørn alpinanlegg. Se startjoernalpin.no for mer informasjon. Onsdag 22. februar blir det skilek og tur i langrennsløyper ved Mydland.

Buss

Det blir gratis buss fra Sokndal (08:30) via Egersund rutebilstasjon begge dager 09:00. Tirsdag stopper bussen også på Krossmoen og ved Vikeså skule. Onsdag stopper bussen også ved Bens kafé. Bussen returnerer 15:00. Om interesse vil det bli satt opp transport fra Moi begge dager. Det er også mulig med egen skyss

Utstyr

Tirsdag er det muligheter for å boltre seg på alpinski, snowboard eller telemarkski. For de som ikke har kan dette kan ski leies i skiutleien. Onsdag blir det  langrennsski. Dalane Friluftsråd har ski til utlån om nødvendig.

Mat

Hver enkelt må ha med lunsj. Det blir mulighet for å grille og varme ostesmørbrød. Friluftsrådet har med oppvarmet lavvo og koker varm kakao

Pris

Bussen er Gratis. Skikort betales av den enkelte.

Påmelding

Påmelding sendes på e-post til naturligvis@friluftsrad-dalane.no Begrenset antall. For mer informasjon ta kontakt med Stein-Roar Slotterøy på telefon 901 34 393.