Ledige plasser tildeles med oppstart i midten av august. Opptak skjer etter gjeldende vedtekter for private og kommunale barnehageplasser. Kommunale og private barnehager har noen felles og noen egne opptakskriterier. Enkelte private barnehager har også et antall kommunale plasser.

Rett til barnehageplass

Fra høsten 2013 har barn som fyller 1 år innen utgangen av august rett til barnehageplass om det søkes innen søknadsfristen.

Søknadsfrist

For å være med i tildeling av ledige plasser fra nytt barnehageår må søknaden være registrert innen torsdag 31. januar 2013. Søkere som ikke har tilgang på internett, kan henvende seg til skole- og oppvekstkontoret i rådhuset for å få utfylt søknaden. Søkere som står på venteliste inneværende barnehageår må sende ny søknad for barnehageåret 2013/2014.

Relaterte lenker

Kontaktinformasjon

Eventuelle vedlegg til søknad sendes til Eigersund kommune, skole- og oppvekstkontoret, Postboks 70, 4379 Egersund. For direkte henvendelser kan en ta kontakt med skole- og oppvekstkontoret på telefon 51 46 82 40 eller sende e-post til Helga Bode.