Det overordnede ansvaret for ekstern og intern kommunikasjon i kommunikasjon, innbyggerdialog og fagansvar for politiske saker ligger til kommunikasjon. Her ligger også ansvarsområdene møtesekretær for politiske utvalg, beredskap, borgerlig vielse og veterankontakt for felles veterangkontakt for kommunene i Dalane.

Kommunikasjon drifter bla kommunens nettsider og kommunens Facebookside, Instagramside og Twitterkontor. Meldinger til kommunen besvares gjennom kommunens Facebooks-side besvares av veiledningstorget på lik linje med andre henvendelser. tillegg har vi ansvaret for å godkjenne og opprette alle nettsider og kontoer på sosiale medier som opprettes på vegne av Eigersund kommune. Kommunikasjon har også tilgang til alle slike kontoer som er opprettet av Eigersund kommune.

Det er også kommunikasjon som har ansvaret for kommunens rutiner for innsyn. Les mer om dette på Innsynsrett, journalføring og åpenhet.

Kommunikasjonssjef har, jf. kommunens reglement for delegering, et overordnet fagansvar for politiske saker, for kommunes beredskap og kommunikasjon/innbyggerdialog.

Kommunikasjonsjefen er en del av kommunedirektørens ledergruppe, er sekretær for kommunestyret og har delegert personal-, budsjett- og økonomiansvar. Enheten er plassert direkte under kommunedirektøren.

Se også nettsiden En oversikt over kommunikasjonavdelingens reglement.

På høyresiden av denne nettsiden, finner du oversikt over ansatte og deres kontaktinformasjon.