Arkitektkontoret Kristiansen & Selmer-Olsen as gir med dette, på vegne av Aktiv Eiendomsutvikling as/Byggmestrene Larsen & Bjørkeland as, melding i henhold til plan- og bygningslovens § 12-8 om oppstart av mindre reguleringsendring for boligbebyggelse gnr. 46 bnr 70, Nyvollen, hafsø i Eigersund  kommune.

Planområdet ligger vest for Kråkefjellet på Hafsø, og utgjør et areal på om lag 6 daa. Planavgrensning er vist i vedlagte kartutsnitt, og følger samme avgrensning som gjeldende plan.

I kommuneplanen for Egersund sentrum er området avsatt til boligområde – nåværende. Området er tidligere regulert i gjeldende reguleringsplan 1-2-A gnr. 46 bnr. 70 Nyvollen, av 2005.

Planen er en mindre reguleringsendring av gjeldende plan. Planen endrer tomteoppdeling og bestemmelser. Nye eneboligtomter reduseres med en i antall, garasjeanlegg erstattes av felles parkering og ev. justering av utnyttelsesgrad og byggehøyder.

Reguleringsarbeidet omfattes ikke av forskrift om konsekvensutredning.

Merknader og innspill som kan være relevante for planarbeidet bes sendt til: Kristiansen & Selmer-Olsen AS Sivilarkitekter, Strandgaten 32, 4400 Flekkefjord eller på e-post til flekkefjord@arkkso.no med kopi til Eigersund kommune v/Plankontoret, Pb. 580, 4379 Egersund eller e-post post@eigersund.kommune.no innen 10.04.2013.

Grunneiere bes å underrette ev. leieboere/rettighetshavere. Det gjøres oppmerksom på at det ikke vil bli sendt eget foreløpig svar til mottatte merknader/innspill. Innkomne merknader vil bli referert og kommentert i planforslaget.

Relaterte dokumenter