Antall vaksinedoser og hvem som nå vaksineres

De yngste som denne uke vil bli kontaktet på alder er 73 år eller eldre. De yngste som blir kontaktet på grunn av at de har høy risiko er 69 år eller eldre.

I uke 15 er planen å sette 480 doser totalt. Alle disse er første doser. Sted for vaksinering er fortsatt i Egersundshallen.

  • 96 doser reserveres til helsepersonell
  • 384 doser skal gis til innbyggere

Vaksinestatus april 2021

Pass på at rett person møter opp

Det er rundt 10.000 personer som har meldt seg opp til vaksinering, og dette er mer en det vi rekker å kalle inn på telefon. Vi sender derfor ut SMS som vist nedenfor for å kalle inn til vaksinetid i Egersundshallen.

Hvis flere personer er registret med samme mobilnummer, så må du passe på at det er rett person som møter. Er du usikker på hvem av dere det er som skal møte, så ta kontakt med veiledningstorget på telefon 51 46 80 00, så kan de hjelpe. Det er kun riktig person som vil få satt vaksinen.

SMS som sendes ut

Hei, dette er en melding fra NAVN i Eigersund kommune. Vi har satt deg opp til vaksinering DATO og KLOKKE. Vaksineringen skjer i Egersundshallen på Husabø. Om dette mobilnummeret har blitt brukt for å registrere flere personer vennligst ta kontakt med oss for avklaring. Veiledningstorget er tilgjengelig alle hverdager mellom KLOKKESLETT på telefon 51468000. Telefonen vil også være bemannet DAG OG KLOKKESLETT.

Relaterte lenker