Vår hensikt med denne avgjørelsen er å begrense potensiell smitte og unngå en ukontrollert smittesituasjon på skolen.

Smittesporing

Vårt smitteteam ringer rundt til nærkontakter. Får du ikke telefon, så er du ikke oppført som nærkontakt. Er du allikevel engstelig eller har symptomer, så er det enkleste å melde seg opp til test.

Teste deg?

Meld deg opp til testing her. Har du problemer med å melde deg opp, så kan du ta kontakt med veiledningstorget. På Slettebø er det åpent for testing også lørdag og søndag denne uka. Meld deg opp før klokka 13:00 for å bli testet samme dag. møt opp presis til testingen.

Skoleskyss

Skoleskyss mandag går som normalt. Det er ingen av de som tok skoleskyss torsdag og fredag i forrige uke som har testet positivt.

Hva betyr rødt nivå?

Grøne Bråden vil gå til rødt nivå mandag 11.januar. Etter hvert som man får inn resultat på testing, vil en vurdere om man skal gå tilbake til gult nivå . Kommunen sine ungdomsskoler er allerede på rødt nivå, jmf. sentralt vedtak, foreløpig frem til 18.januar.

Dette innebærer mindre elever i kohortene, større krav til avstand, samt at man skal begrense eller unngå at ansatte veksler mellom grupper. Renhold vil og bli forsterket. Dette kan og føre til redusert oppholdstid i SFO.

Relaterte lenker       

Relaterte dokumenter