Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Serverings- salgs- og skjenkebevillinger

Alle serveringssteder som serverer mat eller drikke som kan fortæres på stedet skal ha en serveringsbevilling fra kommunen. Dette skal også ligge i bunn for å kunne søke en skjenkebevilling. Her finner du mer informasjon om både serveringsbevilling, salgsbevilling, skjenkebevillinger og bevilling for enkelt ambulerende anledning.

2023

Ansvarlig vertskapskurs

Eigersund kommunes alkoholpolitiske retningslinjer (vedtatt i kommunestyret 15.6.2020, sak 64/20) legger vilkår til alle skjenkesteder i Eigersund om at "skjenkestedet skal gjennomføre kurs i ansvarlig vertskap for sine ansatte i løpet av bevillingsperioden". Pågende bevillingsperiode løper fra 30.9.2020 -30.09.2024 men kurset må være registrert gjennomført innen søknadsfristen for fornying av bevillingsløyvet på våren 2024. Kommunen tilbyr derfor fysisk kurs i slutten av februar 2024.

Teamwork is a key to success.

Dialogmøte med skjenkenæringen våren 2024

Eigersund kommune inviterer i samarbeid med lokalt politi og skjenkekontrollen til dialogmøte med skjenkenæringen i Eigersund. Alle skjenkesteder i Eigersund vil motta invitasjon til møtene direkte til daglig leder, styrer og stedfortreder for bevillignen. Dersom møtet er av interesse for deg, men du innen utgangen av april 2024 ikker har mottatt møteinnkalling kan du sende en epost til bevilling@eigersund.kommune.no.