Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Kart og oppmåling

Kart og oppmåling, kart over Egersund sentrumKart- og oppmåling finner du i Nytorget 9, Lerviksgården. Våre hovedoppgaver er eiendomsmålinger,  adresser, eiendomsskattetakster, ajourhold og forvaltning av kartverk.

Hustegning med fasade

Historiske eiendomsarkiv digitalt

Vårt historiske eiendomsarkiv har vært på en luftetur til Danmark, nærmere bestemt Esbjerg. Der besøkte det Dansk Scanning sine lokaler for å bli digitalisert. Arkivet omfatter byggesaker, deling, seksjonering, vann og avløp og landbruk fram til 2007.

Hus i sentrum

Utskrivning av eiendomsskatt for boligeiendommer 2024

Skatteetaten har informert Eigersund kommune om at forsinkelse hos Skatteetaten kan føre til at enkelte boligeiendommer ikke får oppdatert skattegrunnlag før utskrivningsfristen 1.mars. Se hva det kan bety for deg.

Kommunevåpen Eigersund kommune

Redusert eiendomsskatt - ny skatteseddel for 2023

Alle huseiere og hytteeiere som har eiendom med adresse i Eigersund kommune, har nå fått en ny og oppdatert skatteseddel for eiendomsskatt. Endringen er en reduksjon i skattesatsen fra 3 promille til 2,8 promille fra 1.1.2023.

Markveien

Generere nabolister

På vår kartportal kan man nå logge inn via ID-porten for å generere naboliste for egen eiendom. Da vil man få med navn på eiere for naboeiendommene.

Eiendommer

Eiendomsmåling

Oppmålingsforretning kan gå ut på å dele fra nye tomter fra en eksisterende eiendom, overføre arealer fra en eiendom til en annen eller klarlegge/merke eksisterende eiendomsgrenser.

Rodekart

Rodekart

Fra tid til annen får Eigersund spørsmål om de kan være behjelpelige med rodekart for bruk når kommunens hus eller postkasser skal besøkes. Disse kan brukes ved innsamlingsaksjoner, loddsalg eller når politisk valgmateriell skal deles ut. Rodekart for utskrift finner du her. Karten er også aktuelle i beredskapssituasjoner.

Kart over Egersund sentrum

Kartløsning

Eigersund kommune har to ulike webkartløsninger, en enkel versjon og en avansert versjon. For privatpersoner og for bruk på mobil og nettbrett anbefaler vi den enkle versjonen.

Varberg natt

Gebyr for arbeid

Gebyrer for arbeider etter matrikkelloven gjeldende fra 1. januar 2023

Kommunevåpen

Eiendomsskatt

Temaside for eiendomsskatt i Eigersund kommune. Kommunestyret vedtok i september 2006 at det fra og med 2008 skulle skrives ut eiendomsskatt i hele kommunen.

Kontakt

Besøksadresse

Nytorget 9, Lerviksgården

Postadresse

Postboks 580
4379 Egersund


Ansatte:

Helge Egeland
Ingeniør - 99550407

Johnny Monsen
Overingeniør - 99433296

Hans-Marius Strand
Ingeniør - 98903805


Relaterte lenker


Filer for nedlastning