Ledige stillinger

Bo og servicesentre, blå himmelFor at Eigersund kommune skal kunne håndtere alle søknader, må man legge inn søknad rett plass via søknadsdatabasen vår. Søknader som bare blir sendt på e-post til postmottak eller til kontaktperson for stillingen vil ikke bli behandlet.

Ønsker du å søke på flere stillinger, må du sende inn en søknad for hver av dem.

Hvis du har søkt stilling før, vil din CV ligge tilgjengelig ved innlogging med brukernavn og passord. Er du ny søker må du registrere personalia og CV ved å velge «Søk på stillingen». Nytt brukernavn og passord vil samtidig tildeles for eventuelle fremtidige søknader.

Interne ledige stillinger finner du her og ledige ferievikarstillinger her.

 

 


 

Eigersund næring og havn

Ledig stilling:

Daglig leder for Eigersund Næring og Havn KF

Eigersund næring og havn søker ny daglig leder med solide kvalifikasjoner til å lede et krevende, men svært spennende arbeid. Eigersund Næring og Havn er et kommunalt foretak heleid av Eigersund kommune. Foretaket har ansvar for forvaltning og utvikling av Egersund havn, samt ansvar for næringsutvikling og turisme i Eigersund.

Kommunevåpen for Eigersund kommune

Rådgiver

Det er ledig 100% fast stilling som rådgiver ved teknisk avdeling, seksjon bygg- og eiendomsforvaltning i Eigersund kommune.

Kommunevåpen for Eigersund kommune

Vernepleier

Ledig 90 % fast stilling som vernepleier i bolig for utviklingshemmede i Miljøtjenesten Slettebø/Lagård.

Byggsak ligger i Egersund sentrum

Ingeniør / rådgiver

Det er ledig 100% fast stilling som overingeniør ved teknisk avdeling, seksjon vann og avløp. Stillingen er organisasjonsmessig underlagt vann- og avløpssjefen.