Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Ledige stillinger

Kantineleder/assistent

Nye Eigerøy skole er under bygging. Når skolen står ferdig skal vi ha bemannet kantine. Vi søker etter deg som kan være med å starte opp og drifte kantinen. Kantinen vil betjene både skole og SFO. Dette er en spennende stilling for deg som vil ha kjøkkenfaglige utfordringer kombinert med elevarbeid. Inntil ny skole står ferdig vil meste...

Skolefritidsleder (SFO)

Du inngår i skolens lederteam med hovedansvar for planlegging, daglig drift og utvikling av SFO i samarbeid med skolen forøvrig. Andre lederoppgaver etter avtale/behov. 

Miljøterapeut

Ledig stilling som miljøterapeut i miljøtjenesten Sentrum/Blåsenborg/Hestnes. Sonen gir tjenester til voksne og barn med nedsatt funksjonsevne. Den ledige stillingen er som miljøterapeut i boligene på Blåsenborg, Årstadtunet og Havsøy. Stillingen er en turnusstilling med arbeid hver 3. helg.

Miljøterapeut

100% stilling, vikariat, som autorisert vernepleier i turnus med arbeid hver 3 helg.

Helsefagarbeider

Lagård bo og servicesenter har ledig flere faste helgestillinger for helsefagarbeider. Studenter innen helsefag er også hjertelig velkomne til å søke. Stillingen innebærer to - delt turnus. En stilling har arbeid hver 2. helg, resten hver 3. helg. Fint om du oppgir i søknaden hvilken stilling du ønsker.

Sykepleier

Det er ledig en 100 % stilling som sykepleier i Eigersund kommune, p.t. IBO (bofellesskap), fra 19.8.2019. Stillingen innbærer turnus med lange vakter, opptil 12,5 timer og arbeid hver 3. helg.

Spennende og utfordrende stilling som prosjektøkonom

Prosjektstaben i Eigersund kommune er organisert under tjenesteområdet for tekniske tjenester. Oppgaver og ansvar for prosjektstaben er planlegging og styring av større investeringsprosjekter i kommunen, slik som skoler, barnehager, brannstasjon, rådhus og lignende  Stillingen vil være organisert i stabsfunksjon ved avdelingen, og rapporter...

Publisert | Oppdatert 07. februar 2019
Skriv ut