https://www.webcruiter.no/webservices/webcruiterculture.asmx/RSSFeed?Company_Id=201801&Culture_Id=NB-NO&cultureid=NB-NO&link_source_ID=0&xmlversion=version2 Ledige stillinger - Eigersund kommune

Ledige stillinger

Bo og servicesentre, blå himmelFor at Eigersund kommune skal kunne håndtere alle søknader, må man legge inn søknad rett plass via søknadsdatabasen vår. Søknader som bare blir sendt på e-post til postmottak eller til kontaktperson for stillingen vil ikke bli behandlet.

Ønsker du å søke på flere stillinger, må du sende inn en søknad for hver av dem.

Hvis du har søkt stilling før, vil din CV ligge tilgjengelig ved innlogging med brukernavn og passord. Er du ny søker må du registrere personalia og CV ved å velge «Søk på stillingen». Nytt brukernavn og passord vil samtidig tildeles for eventuelle fremtidige søknader.

Interne ledige stillinger finner du her og ledige ferievikarstillinger her.

 

 


 

Ledige stillinger

Trafikkbetjent

Det er ledig 50% fast stilling som trafikkbetjent i Eigersund Parkering KF. Som trafikkbetjent vil du få en sentral rolle i utøvelsen av foretakets myndighet.

Undervisningsinspektør voksenopplæringssenteret

Det er ledig fast stilling som undervisningsinspektør på voksenopplæringssenter med snarlig tiltredelse.

Biblioteksjef

Vil du bli biblioteksjef? Vår nåværende biblioteksjef går av med alderspensjon og vi søker hennes etterfølger. Vi søker deg som aktivt vil bidra til videreutvikling og fornyelse av bibliotekets tjenester. Vi søker en leder som er opptatt av biblioteket som en inkluderende møteplass,en arena for læring, medvirkning, deltakelse og opplevelser.

Rektor voksenopplæringssenteret

Fra 01.02.2019 blir rektorstillingen ved voksenopplæringssenteret i Eigersund ledig.

Undervisningsstilling

For vårhalvåret 2019 er det ledig 50 % ved Grøne Bråden skole, 3/4 av stillingen er tilknyttet FA, forsterket avdeling, 1/4 er på mellomtrinnet. For mer informasjon om skolen vises til kommunens hjemmeside.

Lærer

Det er ledig 100 % vikariat som lærer på Hellvik skole fra 28.1.19. Stillingen er for det meste på mellomtrinnet.

Vikariat kulturkonsulent

Det er ledig 80% vikariat som kulturkonsulent ved Kulturkontoret, Eigersund kommune.

Frisklivsansatt

Det er ledig 30 % vikariat som frisklivsansatt ved Frisklivssentralen i Eigersund kommune fra snarest og ut 2019, med mulighet for forlengelse.

Miljøterapeut

Det er ledig 100 % fast miljøterapeutstilling i bofellesskap i Hestnes. Det er turnusarbeid med arbeid hver tredje helg. Vi søker etter autorisert vernepleier.

Avtalehjemmel for privatpraktiserende fastlege

Ledig avtalehjemmel for privatpraktiserende fastlege grunnet pensjonering

Tømrer

Det er ledig 100 % vikariat som tømrer for seksjon bygg og eiendom

Rådgiver

Vi søker en medarbeider til en administrativ heltidsstilling innen fagområdene vei og trafikksikkerhet.