Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Serverings- salgs- og skjenkebevillinger

Alle serveringssteder som serverer mat eller drikke som kan fortæres på stedet skal ha en serveringsbevilling fra kommunen. Dette skal også ligge i bunn for å kunne søke en skjenkebevilling. Her finner du mer informasjon om både serveringsbevilling, salgsbevilling, skjenkebevillinger og bevilling for enkelt ambulerende anledning.

Adult people at conference listen to woman speaker providing lec

Ansvarlig vertskapskurs 15. juni

Kommunen tilbyr et årlig fysisk kurs i Ansvarlig vertskap. I tillegg til dette tilbyr nå skjenkekontrollen kurs i Ansvarlig vertskap. Ansvarlig vertskap er et kurs tilpasset de som jobber på og/eller driver et skjenkested. Kurset skal gi en innføring i sentrale tema i alkoholloven og tilhørende regelverk, og med fokus på praktiske problemstillinger. Det legges opp til dialog underveis i programmet.  Som en del av kurset vil deltakerne få tilbud om å avlegge en prøve i ansvarlig vertskap, som vil gi et kursbevis. Kurset passer for ansatte på alle typer skjenkesteder, alt fra restauranter til puber. 

Teamwork is a key to success.

Dialogmøte med skjenkenæringen våren 2024

Eigersund kommune inviterer i samarbeid med lokalt politi og skjenkekontrollen til dialogmøte med skjenkenæringen i Eigersund. Alle skjenkesteder i Eigersund vil motta invitasjon til møtene direkte til daglig leder, styrer og stedfortreder for bevillignen. Dersom møtet er av interesse for deg, men du innen utgangen av april 2024 ikker har mottatt møteinnkalling kan du sende en epost til bevilling@eigersund.kommune.no.