Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Valgarkiv

Valg på Hellvik

Her finner du valgresultatene

Valgresultat.no gir fortløpende oversikt over opptalte stemmer for hele landet, og detaljert ned til hver enkelt valgkrets.

Valglogo i sentrum

Valgdag Stortingsvalget 2021 - Mandag 13. september 2021

Tilhører du Eigersund kommune, kan du stemme i det valglokalet du ønsker. Du trenger ikke valgkort, men det er fint om du har det klart. Husk legitimasjon. Alle valglokalene stenger kl. 21:00. Lundeåne, Lagård, Eigerøy og Egersundshallen åpner kl. 09:00, Helleland og Hellvik åpner kl. 12:00.

Siste forhåndsstemme i 2021

4 921 velgere i Eigersund har forhåndsstemt

De er 4 921 velgere i Eigersund har forhåndsstemt, noe som gir en foreløpig valgdeltakelse på 45,94% av de 10 711 som har stemmerett i kommunen ved dette valget. Det var Robert Sommer som var den siste som forhåndsstemte i Eigersund, og den stemmen skulle til Trondheim.

Valglogo i sentrum

Siste mulighet for å forhåndsstemme var fredag 10.9.2021 15:00

Du har fortsatt mulighet for å forhåndsstemme på Rådhuset, 4 etg, i tiden 0800-1500 og det kan du gjøre til og med fredag 10. september 2021. Les også om å stemmer hjemme. Vi har nå tatt i mot 4 366 forhåndsstemmer fra egne velgere, noe som gir en foreløpig valgdeltakelse på 40,77%. I tillegg har vi sendt 144 stemmer til andre kommuner.

Forhåndstemme

Så enkelt er det å forhåndstemme

Leder av ungdomsrådet viser. Du kan stemme på rådhuset eller i Egersundshallen mens det vaksineres. Åpningstider og noen tips i videoen.

Valglogo i sentrum

2 168 har nå forhåndsstemt i Eigersund

Bare i dag ble det tatt i mot 366 forhåndsstemmer, og 19,72% har nå forhåndsstemt. 
Tirsdag 17. august 2021 var det for første gang mulig å forhåndsstemme på Hellvik (Hellvikshallen) og Helleland (Landbrukssenteret).
Eigersund kommune er for øvrig den kommunen i Norge som %-vis har tatt i mot flest forhåndsstemmer.

Valglogo i sentrum

Forhåndsstemme? Valget 2021.

Vi oppfordrer flest mulig til å forhåndsstemme i år på grunn av at vi ønsker minst mulig kø i valglokalene på valgdagen. Det er allerede 899 personer som har forhåndsstemt i Eigersund kommune, 881 som tidligstemte og 18 som i dag har stemt.

Digitalt valgkort

Utsendelse av digitale valgkort

Valgkortet kommer i år digitalt om du ikke har reservert mot digital kommunikasjon fra det offentlige. Husk at du trenger ikke valgkort for å forhåndsstemme eller stemme på valgdagen, men det er fint om du har det med. Og du kan stemme i alle valglokaler kommunen på valgdagen 13. september 2021.

Valglogo i sentrum

Utlegging av manntallet

Du kan nå undersøke om du står i Eigersund kommune sitt manntall. Dette kan du gjøre fram til stortings- og sametingsvalget 13. september. Hvis du ikke står i manntallet, kan du ikke stemme ved valget. 

Tidligstemme

Du kan nå tidligstemme

Ønsker du allerede nå å avgi stemme til høstens stortingsvalg, så kan du nå gjøre dette på rådhuset eller i Egersundshallen. Se åpningstidene her.

Valgstyre 2019

Valgresultat 2019

Her er oversikten over hvilke personer som blir sittende i nytt kommunestyre, medlemmer og vara.

Valglokale

Solid økning i valgdeltakelsen

Ved forrige kommunestyre- og fylkestingsvalg i 2015 var valgdeltakelsen, 56,7%. Ved valget i år er valgdeltakelsen 66.07%. Takk til alle som har gitt sin stemme, til de som utrettelig har arbeidet for få opp valgdeltakelsen. Vi må langt tilbake for å se like god valgdeltakelse, så langt tilbake at vi må tilbake i arkivet vårt.