Eiendommen er der regulert til boligområde hvor omriss av eksisterende bygg som inngår i planen er vist. For området gjelder bl.a. følgende bestemmelser; ”Formålet med planen og reguleringsbestemmelsene er å oppretthol­de boligmiljøet innenfor området med nåværende målestokk og byg­geskikk.” og videre ”Endringer og oppføring av bygninger bør skje slik at de ikke i vesentlig grad bryter med strøket om­kring.”

Rådmannen er i utgangspunktet av den formening at det vedlagte boligprosjektet i vesentlig grad bryter med strøket karakter og byggeskikken som en finner på flertallet av bygningene i planen. Det knytter seg videre spørsmål om trafikksikkerhet, da denne eiendommen ligger i enden av en boliggate, samt forhold knyttet til trafostasjon og magnetfelt. Saken fremmes derfor som en forespørsel om regulering. Før saken fremmes for MU sendes til uttale til naboer og berørte statlige og regionale myndigheter.

Frist for å komme med merknader er mandag 25 oktober 20101 og sendes Eigersund kommune, plankontoret, postboks 580, 4379 Egersund. Dersom en har spørsmål eller lignende kan en ta kontakt med plankontoret på 51 46 80 00 eller 958 84 976.

Relaterte dokumenter