Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Gode demensforløp i Eigersund kommune

Sykkeltur med to personerDet er mange ting man kan gjøre for å ha meningsfulle dager, selv og du har fått demens. Vi i Eigersund kommune vil være med å bidra til at du får gode dager , rett og god oppfølging gjennom sykdomsforløpet. Både for deg, og dine nærmeste.

Et vanlig symptom er glemsomhet. Det kan også bli vanskelig å finne de rette ordene. Og å klare oppgaver en før har mestret. Redusert oppmerksomhet er og vanlig.

Det er likevel mange ting man kan gjøre for å ha meningsfulle dager, selv og du har fått demens. Vi i Eigersund kommune vil være med å bidra til at du får gode dager , rett og god oppfølging gjennom sykdomsforløpet. Både for deg, og dine nærmeste.

 

Collage med flere glade bilder med eldre mennesker


Demenskontakt

Vi har egen demenskoordinator

Demenskoordinator skal fungere som bindeledd mellom personer med demens, deres pårørende og de ulike delene av tjenestene. Koordinatoren er leder av hukommelsesteamet.

Rådhuset i Egersund

Hvem er vi som jobber med demens?

Har du mistanke om- eller har du nylig fått en demensdiagnose? Da kan du eller dine pårørende ta kontakt med Eigersund kommune.

Demenskor

Vi dere være med i demenskor?

Å samles til kor skal være en meningsfull aktivitet for alle. Det skal være en møteplass både for kordeltakere og for pårørende. Det inviteres til informasjonsmøte onsdag 16. august, et møte som er åpent for alle.

Mann som sitter og spiser is ved elveparken

Dalane Demensforening

Dalane demensforening arrangerer hver høst demensskole. Hvar kveld der blir innledet med en forelesning og avsluttes med samtaler.

Kontakt

Anna Elise Ekroll

Besøksadresse

Nytorget 9 (Lerviksgården), Egersund.