Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Interninfo

Klasserom

Kombinere jobb med påbygg?

Fylkeskommunen ønsker å tilby personer som har et fagbrev mulighet for å ta påbygg ved siden av å være i jobb. Er dette aktuelt for deg kan du søke om voksenrett på deres nettsider.

Sikkerhet

Sikker innlogging til Microsoft 365

Alle ansatte må nå aktivere totrinnsbekreftelse for å få tilgang til e-post, Teams, OneDrive og andre Microsoft 365-løsninger. Les mer om totrinnsbekreftelse og hvordan du aktiverer tjenesten.

Sandtjødne20

Lokal avtale for overnattingsturer

28. mars 2022 ble det inngått lokal avtale om hvordan vi gjennomfører og godtgjør ansatte som reiser på leirskole og overnattingsturer i Eigersund kommune. 

OCD

Temamøter om sykefravær

Eigersund kommune og NAV inviterer ledere, tillitsvalgte og verneombud til temamøter om sykefravær og nærværsarbeid.

Kritikk

Varsling av kritikkverdige forhold

Å varsle er å si fra om kritikkverdige forhold på arbeidsplassen til noen skal kan gjøre noe med det. Eigersund kommune oppfordrer deg som ansatt til å melde i fra dersom det er forhold ved arbeidsplassen som oppleves som kritikkverdige. 

Egersund sentrum

Interne retningslinjer for Covid-19

Vi gjør oppmerksom på at retningslinjene er de som er gjeldende på nåværende tidspunkt. Ansatte oppfordres på det sterkeste til å holde seg orientert om status gjennom kommunens kommunikasjonskanaler. Alle oppfordres til å være sitt ansvar bevisst og støtte opp om smittevernet.

Kommunestyrepapirer

Tidsfrister for politiske saker

Frister for oppmelding og innlevering av politiske saker for saksbehandler, kommunalsjef og kommunedirektør med dato og klokkeslett.