Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Beredskapshendelser i Eigersund kommune

Her vil vi legge ut oppdatert informasjon og nyheter ved en eventuell krise eller andre beredskapshendelser. Ved alle hendelser vil også informasjonen bli publisert på fremsiden. Denne siden blir på mange måte et arkiv over hendelser i kommune. For informasjon om beredskap, se vår hovedside for beredskap.  

Bilde av nettsiden varslemeg.no

Vi ønsker å nå deg i kriser

Eigersund kommune bruker varslingssystemet Varsling24 for å varsle innbyggere om hendelser via SMS, e-post og talemeldinger. Er det vannavstengning, flom, brann eller ulykker i nærheten av der du bor ønsker vi å kunne kontakte deg. Registrer deg her. 

Video med oversikt over branntomta i Kirkegata

Dronefilm fra branntomta

I etterkant av brannen har fotograf Arne Ove Østebrøt tatt bilder og drone-film for Eigersund kommune av branntomta og området rundt. Se film og video her.

Beboermøte i forbindelse med brannen i sentrum

Eigersund kommune inviterer til et beboermøte i forbindelse med brannen som var i trehusbebyggelsen søndag 2. juni 2024. Møtet blir mandag 3. juni på Grand Hotel, kl 1800. Det vil bli gitt informasjon og være åpent for spørsmål.

Eigersund municipality invites you to attend a residents' meeting with regards to the fire in the old wooden houses downtown on Sunday 2nd of June 2024. The meeting will be held on Monday 3rd of June at 6 pm, at Grand Hotel. Information will be given, and there will be an opportunity for questions.

Kontakt med kommunen

Har du behov for kontakt med kommunen angående brannen, ring kommunikasjonssjef Leif E Broch 908 81 568.

Evakuerte ivaretatt

Familien som bor i huset som brenner, er evakuert og ivaretas av kommunen.

Oversikt over Egersund sentrum med brann i bakgrunnen

Melder kontroll på brannen

Rogaland brann og redning melder at det nå er kontroll på brannen i Egersund sentrum, nær Kirkegaten. Oppdateringer vil komme her fortløpende.

Vann i kjeller

Hvor tar vannet veien?

Forhåpentligvis ikke i kjelleren din. Det er mye snø som smelter, det er meldt mye nedfør i dag og dagene fremover. Vi oppfordrer alle til å sjekke området rundt huset og i gaten for å se på hvor regn og smeltevann vil ta veien - slik at det ikke ender opp i kjelleren din. Det kan f.eks være at avløp og kummer er dekket av snø, da vil det hjelpe om disse blir spadd fri. Kommunen klarer ikke å være tilstede over alt, så vi setter pris på om alle er med og tar et ansvar. 

Kart med markering - vann i Langevannsveien

Mye vann i Langevannsveien - kan bli stengt

Det er mye vann i veibanen i Langevannsveien i området innkjøring Rådyrveien. Veien kan bli stengt på kort varsel. Det er mulig med omkjøring ved Langsifjellet, og det er nå åpnet opp for omkjøring ved Grøne Bråden.  Vær forsiktig.