Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Kurs og e-læring

En oversikt over interne kurs i Eigersund kommune.


 

Telefonmøte

Hvordan sette opp en telefonkonferanse

Har du en Iphone kan en sette opp konferanse med opp til fem deltakere direkte på den. Hvis ikke er telefonmøt i Phonero sitt bedriftsnett et godt alternativ.

KS-læring

KS Læring

Eigersund kommune bruker den digitale kursplattformen KS Læring. Her finner du mange relevante nettkurs, og du kan melde deg på aktuelle kurs og arrangement.

skype-2815965_1920

Skype for Business

Skype for Business gir deg flere muligheter for digital kontakt med dine kolleger. Alt fra direktemeldinger, tale- og videoanrop, nettmøter, tilstedeværelsesstatus og delingsfunksjonalitet i ett enkelt og brukervennlig program.

Friendly young woman talking on headset

Fraværskoder til kalenderoppføringer

Har du opplevd å oppsøke en kollega for så å finne kontoret tomt, eller kastet bort 10 minutter i telefonen i løpet av en dag i håp om å få svar hos den du skal ha tak i? Løsningen er effektiv og god kalenderbruk. Veiledningstorget gjør det de kan for å minne om dette når ansatte blir sløve, og vi sender da ut fraværskodene som skal benyttes for å stenge kontortelefonen for innkommende anrop. Fraværskodene finner du her: Informasjon og fraværsmarkering Trio.pdf