Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Fysio- og ergoterapi

HåndverkhusetHer følger informasjon om rehabilitering i Eigersund kommune, hvem vi er og hva vi kan være behjelpelige med.

 

 

Torget i Egersund

Fysio- og ergoterapitjenesten - voksne

Den kommunale fysio- og ergoterapitjenesten tilbyr undersøkelse og tiltak til deg som har utfordringer knyttet til bevegelser og aktivitet. Terapeutene jobber sammen med deg for å finne tiltak og gode løsninger. Fysio- og ergoterapitjenesten driver også med helsefremmende og forebyggende arbeid. Målet er å redusere risikofaktorer som kan føre til nedsatt helse.

Barn i vannbassengan

Fysioterapi og ergoterapitjenesten - barn og unge

Fysio- og ergoterapeuten jobber for å ivareta eller bedre barn- og unges, 0 - 16 år, funksjon og medvirke til tiltak som fremmer aktivitet, deltagelse og likeverd. Foresatte, helsestasjonen, barnehager, skoler og andre kan ta kontakt ved behov for råd og bistand.

Rullestolbruker

Korttidslager og hjelpemidler

Uninor drifter kommunens kommunale korttidslager for tekniske hjelpemidler og holder til ute på Hovland. Et teknisk hjelpemiddel er en gjenstand som bidrar til å redusere praktiske problemer til mennesker med nedsatt funksjonsevne. Dette kan være over en kort eller lengre periode.

Fysioterapauter i Egersund og Eigersund

Privatpraktiserende fysioterapeuter

Fysioterapeutene sine oppgaver er å utvikle, gjenvinne eller holde ved like den enkeltes funksjonsevne med tanke på skape bedre forutsetning for helse og livsutfoldelse. Her er en oversikt over privatpraktiserende fysioterapeuter.

Hellviksveien

Takster for fysioterapi

For fysioterapeuter som har avtale om driftstilskudd med kommunen, og kommunalt ansatte fysioterapeuter. Gjeldende fra 1. juli 2021.

Kontakt oss

  • Fysio- og ergoterapi: 51 49 61 20
  • Kortidslager: 990 98 403
  • Ortopediingeniør: 51 88 56 60

Besøksadresse

Håndverkshuset, 2. etasje
Gamle Sokndalsveien 38
4372 Egersund


Ansatte

Lena Stenbakk Åkerman
Fysioterapeut - 51 49 61 20

Bjørg Elen Abrahamsen
Sjeffysioterapeut - 51 49 61 20

Ida K. Kolstø
Fysioterapeut, Ansvar barn - 51 49 61 20

Rikke Kvamsøe Remme
Ergoterapeut - 51 49 61 20

Peggy Svanes
Førstesekretær - 51 49 61 20

Kamilla Vigrestad
Ergoterapeut - 51 49 61 20