Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Bo- og servicesentre

Eigersund kommune har for tiden tre bo- og servicesentre. Du vil her få mer informasjon om disse.

Mer fra Bo- og servicesentre

Lundeåne bo- og servicesenter

Lundeåne bo- og servicesenter

Lundeåne bo- og servicesenter inneholder både serviceleiligheter og bofelleskap. Disse betjenes av senterets egne omsorgs- , hjelpe- og sykepleiere. I underetasjen i senteret holder sone 1 til.

Lagård-bo-og-servicesenter-2014-d

Lagård bo- og servicesenter

Lagård bo-og servicesenter består av både gamle Lagård sjukeheim og nybygget som er plassert bak sjukehuset, og består av 4 bofellesskap og 2 sjukeheimsavdelinger.

Kjerjaneset bo- og servicesenter

Kjerjaneset bo-og servicesenter

Ved byggingen av Kjerjaneset bo- og servicesenter var det viktig å fouksere på å kunne tilby trygge fasiliteter plassert i naturskjønne opplevelser. Dette skulle være med på å bygge opp stor trivsel hos beboerne.

sommerfest-kjerjaneset-2013-DSC_0060

Velkommen til opphold

Du kan komme til avdelingen etter klokken 12:00 den dagen oppholdet begynner. Av hensyn til kontinuerlig bruk av korttidsplassen, ber vi om forståelse for at av avreise må skje innen kl 11 den dagen oppholdet er slutt.

Pårørende i fokus

Eigersund kommune har fått midler fra Fylkesmannen for å styrke samspillet mellom pårørendeomsorg og offentlige omsorgstjenester.

Samarbeid med pårørende er en uttrykt målsetting i norsk helse- og sosialpolitikk og Helse- og omsorgstjenesten står overfor store oppgaver fremover.

Befolkningens alderssammensetning endres og kompleksiteten i oppgaveløsningen vil øke. Pårørendes omsorgsinnsats er i mange tilfeller av et betydelig omfang.

Pårørende må møtes individuelt og ut fra den livssituasjonen de er i. Pårørende må tas på alvor og, når pårørende ønsker det, inviteres inn i helse- og omsorgsarbeidet som en viktig samarbeidspartner. Les mer


Relaterte dokumenter

Egensøknad omsorg.pdf