Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Frisklivssentralen

Frisklivssentralen.jpgFrisklivssentralen er en kommunal helsetjeneste for deg som ønsker å endre levevaner. Du trenger ingen diagnose eller være syk for å delta i tilbudene våre. Vi veileder og støtter deg mot varige endringer. Små grep kan utgjøre stor forskjell på din psykiske og fysiske helse. Du kan ta kontakt selv eller bli henvist til oss av annet helsepersonell.


 

Mer fra Frisklivssentralen

Hvem er eldst

Hvem er eldst? Du eller kroppen din?

Du vet hvor gammel du er. Men hvor gammel er kroppen din? På verdens den aktivitetsdag 10. mai utfordrer Helsedirektoratet og NTNU befolkningen til å teste seg selv for å se om kroppen slår den virkelige alderen i en uhøytidelig, men temmelig nøyaktig test. Og å teste på nytt etter en måned for å se om man har blitt yngre.

Elsykkel i Egersund

Utlån av el-sykkel

I samarbeid med Sykkelbyen Egersund har Frisklivssentralen kjøpt inn en el-sykkel som deltakere ved Frisklivssentralen kan låne.

Sigarett

Snus- og røykeslutt

Har du satt deg som mål å bli kvitt nikotinsuget? Det er store helsefordeler med å lykkes. Kanskje det blir lettere sammen med andre?

Bra mat

Kosthold og bra mat

Synes du det er vanskelig å vite hvilke matvarer du bør velge? Kunne du tenke deg å endre på matvanene dine? Bra mat for bedre helse gir grunnleggende kunnskap og inspirasjon!

Frisklivstrening

Frisklivstrening

Fysisk aktivitet gir deg overskudd, bedre humør, og forebygger en rekke sykdommer. Ønsker du å komme i gang med fysisk aktivitet, men er litt usikker på hvordan?

Kontakt

Postadresse

Postboks 580
4379 Egersund

Besøksadresse

Håndverkshuset, 2. etasje
Gamle Sokndalsvei

Ansatte

Hans Olav Østebrød
Folkehelsekoordinator - 51 46 83 59

Silje Laupstad
Frisklivstrener - 47453158

Ida Mariann Vestbøstad
Frisklivstrener - 47 45 31 58