Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Frisklivssentralen

Frisklivssentralen.png
Frisklivssentralen er en kommunal helsetjeneste for deg som ønsker å endre levevaner. Du trenger ingen diagnose eller være syk for å delta i tilbudene våre. Vi veileder og støtter deg mot varige endringer. Små grep kan utgjøre stor forskjell på din psykiske og fysiske helse. Du kan ta kontakt selv eller bli henvist til oss av annet helsepersonell.

Har du behov for individuell veiledning ang. livsstilsendring, hovedsakelig knyttet til fysisk aktivitet, kosthold, snus- og røykeslutt samt mestring av helseutfordring tilbyr vi dette. Vi vet at endring kan være utfordrende og ta lang tid, derfor tilbyr vi langtidsoppføling.

Logo frisklivssentralen

Helsesamtale

Tilbudet på frisklivssentralen starter alltid med en individuell helsesamtale hvor det blir gjort kartlegging av behov, samt planlegger vi sammen mål for din livsstilsendring og deltakelse på frisklivssentralen.

Long Covid i Eigersund kommune

Rehabilitering etter covid-19

Vi starter snart opp et tilbud for personer med senfølger etter gjennomgått covid-19. Tilbudet ledes av ergoterapeut og frisklivsveileder.

Frisklivstrening

Frisklivstrening

Fysisk aktivitet gir deg overskudd, bedre humør, og forebygger en rekke sykdommer. Ønsker du å komme i gang med fysisk aktivitet, men er litt usikker på hvordan?

Bramat kurs

Bra mat-kurs

Bra mat for bedre helse er for deg som ønsker hjelp til varig endring av matvaner. Kurset gir deg inspirasjon og oppfriskning av kunnskap til sunne matvaner og matvarevalg. Arrangert av Frisklivssentralen i Eigersund.

Kurs i mestring

Kurs i mestring av belastning

Kurs i Mestring av Belastning, KiB, er utarbeidet for personer som ønsker å bedre evnen til å mestre belastninger i arbeidsliv og privatliv. Målgruppen er derfor alle som har en form for belastning som medfører at de ønsker å ha nytte av å utvikle sin mestringsevne.

Kurs i tobakksfri

Snus- og røykeslutt

Har du satt deg som mål å bli kvitt nikotinsuget? Det er store helsefordeler med å lykkes. Kanskje det blir lettere sammen med andre?

Kontakt

Emma Roaldsen- Skadberg
Frisklivsveileder og folkehelsekoordinator

Postadresse

Postboks 580
4379 Egersund

Telefon457 29 316

Besøksadresse

Håndverkshuset, 2. etasje
Gamle Sokndalsvei

Ansatte

Emma Roaldsen-Skadberg
Frisklivsveileder - 45729316