Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Frisklivssentralen

Frisklivssentralen.jpgFrisklivssentralen er en kommunal helsetjeneste for deg som ønsker å endre levevaner. Du trenger ingen diagnose eller være syk for å delta i tilbudene våre. Vi veileder og støtter deg mot varige endringer. Små grep kan utgjøre stor forskjell på din psykiske og fysiske helse. Du kan ta kontakt selv eller bli henvist til oss av annet helsepersonell.

 

Helsesamtale

Tilbudet på frisklivssentralen starter alltid med en individuell helsesamtale hvor det blir gjort kartlegging av behov, samt planlegger vi sammen mål for din livsstilsendring og deltakelse på frisklivssentralen.

Individuell veiledning og oppfølging

Har du behov for individuell veiledning ang. livsstilsendring, hovedsakelig knyttet til fysisk aktivitet, kosthold, snus- og røykeslutt samt mestring av helseutfordring tilbyr vi dette. Vi vet at endring kan være utfordrende og ta lang tid, derfor tilbyr vi langtidsoppføling.

Utsikt

Kurs i mestring av belastning

Kurs i Mestring av Belastning, KiB, er utarbeidet for personer som ønsker å bedre evnen til å mestre belastninger i arbeidsliv og privatliv. Målgruppen er derfor alle som har en form for belastning som medfører at de ønsker å ha nytte av å utvikle sin mestringsevne.

Bra mat kurs

Bra mat-kurs

Bra mat for bedre helse er for deg som ønsker hjelp til varig endring av matvaner. Kurset gir deg inspirasjon og oppfriskning av kunnskap til sunne matvaner og matvarevalg. Arrangert av Frisklivssentralen i Eigersund.

Frisklivstrening

Frisklivstrening

Fysisk aktivitet gir deg overskudd, bedre humør, og forebygger en rekke sykdommer. Ønsker du å komme i gang med fysisk aktivitet, men er litt usikker på hvordan?

Røyeslutt

Snus- og røykeslutt

Har du satt deg som mål å bli kvitt nikotinsuget? Det er store helsefordeler med å lykkes. Kanskje det blir lettere sammen med andre?

El-sykkel

Sykkelbyen tilbyr utlån av El-sykler

Lurer du på hvordan det er å sykle el-sykkel? Nå kan du få låne en el-sykkel over tid, det eneste du trenger å gjøre i gjengjeld er å skrive noen ord om hvordan livet på el-sykkel er. Meld din interesse her. 

Kontakt

Postadresse

Postboks 580
4379 Egersund

Telefon 51 49 61 20

Besøksadresse

Håndverkshuset, 2. etasje
Gamle Sokndalsvei

Ansatte

Sandra Emilie Brynjelsen
Folkehelsekoordinator - 45729316