Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Frisklivssentralen

Frisklivssentralen.jpgFrisklivssentralen er en kommunal helsetjeneste for deg som ønsker å endre levevaner. Du trenger ingen diagnose eller være syk for å delta i tilbudene våre. Vi veileder og støtter deg mot varige endringer. Små grep kan utgjøre stor forskjell på din psykiske og fysiske helse. Du kan ta kontakt selv eller bli henvist til oss av annet helsepersonell.


 

Mer fra Frisklivssentralen

Utsikt

Kurs i mestring av belastning

Kurs i Mestring av Belastning, KiB, er utarbeidet for personer som ønsker å bedre evnen til å mestre belastninger i arbeidsliv og privatliv. Målgruppen er derfor alle som har en form for belastning som medfører at de ønsker å ha nytte av å utvikle sin mestringsevne.

Frisklivstrening

Frisklivstrening

Fysisk aktivitet gir deg overskudd, bedre humør, og forebygger en rekke sykdommer. Ønsker du å komme i gang med fysisk aktivitet, men er litt usikker på hvordan?

Bra mat

Kosthold og bra mat

Synes du det er vanskelig å vite hvilke matvarer du bør velge? Kunne du tenke deg å endre på matvanene dine? Bra mat for bedre helse gir grunnleggende kunnskap og inspirasjon!

Røyeslutt

Snus- og røykeslutt

Har du satt deg som mål å bli kvitt nikotinsuget? Det er store helsefordeler med å lykkes. Kanskje det blir lettere sammen med andre?

El-sykkel

Sykkelbyen tilbyr utlån av El-sykler

Lurer du på hvordan det er å sykle el-sykkel? Nå kan du få låne en el-sykkel over tid, det eneste du trenger å gjøre i gjengjeld er å skrive noen ord om hvordan livet på el-sykkel er. Meld din interesse her. 

Kontakt

Postadresse

Postboks 580
4379 Egersund

Besøksadresse

Håndverkshuset, 2. etasje
Gamle Sokndalsvei

Ansatte

Hans Olav Østebrød
Folkehelsekoordinator - 51 46 83 59

Silje Laupstad
Frisklivstrener - 47453158

Ida Mariann Vestbøstad
Veileder - 47 45 31 58