Det er sjekket ut med Statsforvalteren at det ikke er behov for nytt oppstartsvarsel for å fortsette behandling av saken med ny høring og vedtak jfr. at kommunens tidligere vedtak ble opphevet og planen således ikke er ferdigbehandlet.

Endringen i kart og bestemmelser omfatter kun lekearealet som nå er lik det arealet som var satt av i opprinnelig reguleringsplan, den andre arealbruken er uendret i forhold til tidligere planforslag og er sålede ikke endret:

  • Det er avsatt felles areal til lek innenfor planområdet på eiendom 13/46 som er en ubebygd eiendom regulert i gjeldende plan til offentlig lekeplass. Planforslaget regulerer lekeplassen med areal på om lag 712 kvm. I gjeldende plan er det regulert en gangsone fra Gitleveien til lekeareal i Myllarsveien.
  • Del av lekeplassen, f_L1, skal opparbeides som sandlekeplass. Øvrig areal er lekeareal med enkel tilrettelegging. Regulert lekeareal (f_L1 og f_L2) er felles for alle boligene som naturlig sokner til området.

Kartutsnitt

Kartutsnittet viser lekeplassen, der denne er delt inn i f_L1 og f_L2

Kartutsnitt Myllarveien

Forslaget til reguleringsplan med bestemmelser og tilhørende dokumenter er lagt ut til offentlig ettersyn på Veiledningstorget, Lerviksgården, Egersund samt her på våre hjemmesider. Uttalelser og merknader til planforslaget rettes til Eigersund kommune, Plankontoret, pb. 580, 4379 Egersund eller post@eigersund.kommune.no  innen 22. februar 2022.

Kontakt

Dersom en har spørsmål eller lignende kan en ta kontakt med plankontoret på 51 46 80 00 eller mobil 958 84 976.

Relaterte dokumenter