Kunngjøring av reguleringsendring - Detaljreguleringsplan IH Langholmen gnr. 47 bnr. 26 mfl.

Kommunestyret vedtok detaljreguleringsplan for IH Langholmen gnr. 47 bnr. 26 mfl. den 14.12.20, sak 134/20.

Endringene sammenlignet med tidligere gjeldende reguleringsplan er i hovedsak knyttet til at det  kan bygges to bygninger langt ute mot sjøen (24 og 14,5 moh. byggehøyde), et 33 m høyt tårn (oppført), båthus for nødetater, regulert kai, samt at jernbanesporet tas ut av planen. I tillegg er det enkelte endringer i reguleringsbestemmelsene, deriblant i rekkefølgekravene og at nødetater kan lokaliseres i planområdet.

Vedtatt plan er straks bindende for alle arbeider og tiltak som krever dele- eller byggetillatelse eller er byggemeldingspliktig.

Eventuelle krav om erstatning eller innløsning må fremsettes innen 3 –tre –år fra denne offentlige kunngjøringen av vedtaket, jf. plan- og bygningsloven § 15-2. Eventuelle krav må fremsettes skriftlig til Eigersund kommune.

Kunngjøring

Sakens dokumenter kan sees ved henvendelse til Veiledningstorget i 2. etasje i Lerviksgården, samt på hovedbiblioteket i Egersund fra den 17.02.21 til den 10.03.21. Link til aktuelle dokumenter finnes nedenfor.

Klageadgang

Vedtaket kan i henholdt til plan- og bygningsloven § 1-9 jfr. forvaltningsloven kap. VI, påklages til Statsforvalteren i Rogaland innen 3 uker fra den dagen da det ble lagt ut på kommunens nettside.

Eventuelle klager må fremsettes skriftlig og sendes til Eigersund kommune, postboks 580, 4379 Egersund eller til post@eigersund.kommune.no.

Nærmere opplysninger om klageadgang kan fås ved henvendelse til plankontoret 2. etasje. Lerviksgården.

Relaterte dokumenter