Reguleringsplanen består av et planhefte med plankart og tilhørende reguleringsbestemmelser og planbeskrivelse. Hovedmålet med planarbeidet er å få regulert inn gang-/sykkelbru parallelt med dagens kjøreveg over jernbanen ved stasjonsområdet i Eigersund. Gang- og sykkelbruen vil bedre sikkerheten og fremkommeligheten for de gående og syklende i området. Reguleringsplanen vil være grunnlaget for erverv av nødvendig areal til gjennomføring av prosjektet. Prosjektet legger ikke nye føringer for den overordna arealbruken i området.

Den 08.09.09 fattet miljøutvalget i Eigersund kommune enstemmig vedtak om å legge planen ut til offentlig ettersyn med 3 tilføyelser. De 3 endringene er nå svart

på, og planen legges ut til offentlig ettersyn. Planen blir fremmet av Statens vegvesen etter § 3.7 i plan- og bygningslova, og vil derfor bli behandlet etter denne lovens bestemmelser.

Saksutredning og planhefte med kart og bestemmelser kan lastes ned eller sees på biblioteket eller plankontoret. Dersom en har spørsmål kan en kontakte plankontoret på 51468000. Frist for å komme med merknader til planen er 2. september 2010 og sendes Eigersund kommune, plankontoret, postboks 580, 4379 Egersund.

Plankontoret