Barnehage - Eigersund kommune Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Barnehage

Husabø barnehageEigersund kommune har et variert barnehagetilbud representert av 10 private og 6 kommunale. Barnehagene gir ulike tilbud når det gjelder valg av dager, åpningstid, pedagogiske satsningsområder og betingelser.

Barnehagene i Eigersund

Eigerøy, Grøne Bråden, Helleland, Hellvik, Hestnes FUS, Husabø, Jernhagen, Kiellandskogen, Lykkeliten, Raketten, Robåten, Rundevoll, Skattekisten, Slettebø, Tusenbeinet, Varden.

Slettebø barnehage

Søk barnehageplass

Søknad sendes elektronisk ved å benytte vårt elektroniske søknadsskjema. Dersom du ikke har mulighet til å søke elektronisk, vennligst ta kontakt med oss.

Slettebø barnehage

Foreldrebetaling

Ingen husholdninger betaler mer en seks prosent av inntekten sin for en barnehageplass. Foreldrebetalingen er også begrenset av maksprisen som er 3.135 kroner per måned. For priser i private barnehager se den enkelte barnehages informasjonsside.

Kompetanseplan for barnehagene i Eigersund

Kvalitets- kompetanseplan for barnehagene 2017 - 2021

Med planen ønsker vi å bidra til kontinuerlige utviklingsprosesser og kompetanseløft i barnehagene. En god og fremtidsrettet barnehage må hele tiden være villig til å sette søkelys på egen praksis, samt justere praksis når dette er nødvendig.

Barnehage

Vedtekter barnehager

Vedtekter for våre kommunale barnehager, samt lenkert til vedtektene for private barnehager i Eigersund.

Stab skole og barnehage

Telefon: 51 46 82 40
E-post

Postadresse

Postboks 580
4379 Egersund

Besøksadresse

Rådhuset, 4 etg.
Bøckmans gate 2
Egersund